Wednesday, October 19, 2016

TАВАН ЦУЛЫН ХООЛНЫ АЧ ТУС

Цахим өртөө сүлжээнд ийм судалгаа хийсэн талаар гарчээ. Уншаарай. Хэрэглээрэй. Хэвшүүлээрэй.
Монголын анагаахын эрдэмтэд Харвардын их сургуультай хамтарч судалгаа хийгээд, монголчуудын “Д” аминдэмийн дутагдлыг арилгачихвал нас баралтын гол шалтгаан нөхцөл болж байгаа 10 өвчнөөс урьдчилан сэргийлэх боломж байгааг тогтоожээ. Д аминдэмээ бид нэмэлт эм тариа, нарны тусгалаас илүүтэй уламжлалт хоол хүнснээсээ, тэр дундаа малын таван цулаас авч болохыг ч тэд санал болгож байгаа юм.

No comments:

Post a Comment